Sublieme uiterlijke verzorging voor hem en haar

Oorbellen knopjes

Knopjes oorbellen of oorstekers komen heel vaak voor en zijn in veel verschillende soorten, maten, kleuren en materialen te krijgen. Het begint natuurlijk al met de allereerste oorbellen die de juwelier door het oor ‘schiet’ en waar we allemaal mee beginnen. Een leuke knop, die je later gaat variëren in maat en kleur. Bijna alle knopjes oorbellen worden aan de achterkant van het oor afgesloten met een vleugeltje. Let erop dat de vleugeltjes niet te groot zijn en goed sluiten.

Je kunt heel veel goedkope knopjes oorbellen kiezen en hoeven niet veel te kosten. Let erop dat het materiaal op zijn minst nikkelvrij is. Dat helpt in ieder geval om allergische reacties te vermijden. Heb je een periode wat meer last van je gaatjes? Stap dan eens over naar een ander type materiaal om je gaatjes wat rust te geven. Iedere dag even schoonmaken met een watje met alcohol is natuurlijk ook erg verstandig.

Let bij het kiezen van je oorbellen op of je zilverkleurig of goudkleurig wilt. Dit hangt vaak af van combinaties met andere sieraden, zoals ringen of piercings die je iedere dag draagt. Wil je toch een keer combineren, kan je altijd voor tweekleurige oorbellen kiezen. En multicolour metalen zijn nu helemaal in.

Huidverzorging voor mannen

© 2020 Martinique Groningen All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.